Ik geloof in de kracht van ons zelfgenezend vermogen. Als we er achter kunnen komen waarom we klachten hebben, wat er verstoord is, wat we nodig hebben om weer in balans te komen dan is er heel veel mogelijk.

Door op onderzoek te gaan wat er in ons leven uit balans is geraakt kan de sleutel tot herstel gevonden worden.

Voor mij is Kinesiologie een geweldige manier om met een spiertest uit te zoeken wat er uit balans is en wat jou lichaam, jouw persoon nodig heeft om weer fit en gezond te zijn.

Testen in combinatie met inzicht en ruime ervaring en opleiding maakt dat ik met veel plezier aan het puzzelen ga wat er precies aan de hand is en hoe het gehele systeem weer op de rit komt.

Hierbij ga ik uit van de Holistische zienswijze en bekijk niet alleen de klacht maar het geheel, de mens in zijn totaliteit. Op het moment dat we fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in balans zijn kan energie vrij stromen en voelen we ons fit, gezond en vrij. Door bij klachten op zoek te gaan waar blokkades zitten kunnen deze opgeheven worden. Door het zelf genezend vermogen te versterken gaan we weer goed in ons vel zitten.