Leefstijl richt zich voornamelijk op gezonde voeding, gezonde beweging en een gezonde verhouding tussen inspanning en ontspanning. Tijdens de ontspanning krijgt het lichaam de mogelijkheid om te herstellen.

  • welke voeding is voor mij geschikt?
  • hoe kan ik ontspannen?
  • welke beweging past bij mij?

Vitaliteit omvat nog iets meer, hierbij komen ook het mentale, sociale en maatschappelijke welzijn aan bod:

  • hoe kan ik positief denken?
  • hoe ga ik positieve relaties aan?
  • hoe kan ik zinvol leven?

Allemaal vragen die onze vitaliteit beïnvloeden.

Kinesiologie kan een effectieve methode zijn om aan vitaliteit en leefstijl te werken. Het geeft inzichten en handreikingen om de antwoorden op vragen over emotioneel welzijn, doel in je leven, vitaal en vreugdevol leven te vinden.

Wil jij weten hoe je je totale welzijn en vitaliteit kunt verbeteren?